ABDULAZİZ ORMANOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

1967 Yılında Elazığ’ın Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesi doğumluyum. Evli ve üç çocuk babasıyım.1987 Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi mezunuyum. Aynı yıl Şırnak’ın Silopi İlçesi Serebiye Mezrasında göreve başladım. İki yıl Silopi ilçesinde 4 yıl Midyat’ta çalıştıktan sonra 1993 yılında Elazığ´ın Maden ilçesi Namık Kemal ilkokulu´na nakil geldim.1996 yılında Kovancılar ilçesi 12 Eylül İlkokulu´na tayinle geldim.2000 yılında Eti Holding İlköğretim Okulu´na tayin yaptım .2007 yılında Eti Holding İÖO´da görevlendirme müdür yardımcılığına başladım. 4 yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra 2010 yılında Kovancılar Mimar Sinan YİBO’ya müdür başyardımcısı olarak atandım.1 yıl Müdür başyardımcılığı yaptıktan sonra 2011 yılında Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okuluna müdür olarak atandım. 8 yıl okul müdürü olarak çalıştıktan sonra idareci zorunlu yer değiştirme takvimi doğrultusunda 22.07.2020 Tarihinde Atatürk İlkokulu’na okul müdürü olarak atandım .Halen bu görevimi sürdürmekteyim.